FESTIVAL
Coachella. Inte direkt. Renässansfestival.
 
Kan knappt hålla upp ögonen så det är nog dags att gå & lägga sig. Har haft en riktigt riktigt rolig dag, dock en väldigt onyttig dag. Vissa dagar går det inte bara att hjälpa, det finns liksom ingen annan möjlighet till mat så halvvägs genom denna dagen gav jag bara upp & var hög på socker resten av dagen haha.
 
Det roliga var att större delen av gruppen åkte skolbuss till festivalen medan jag, Kathryn, Mario, Elizabeth & Sophie (ledarna för klubben typ) tog Kathryns bil. Satte musiken på högsta nivån, körde och köpte kaffe i drive through (skapade världens längsta kö med alla våra beställningar) och som om det inte räckte stannade vi för att köpa 10 dussin donut holes. Detta resulterade ju i att vi blev försenade så för att hinna ikapp speedade vi som in i ner dit.
 
Själva renässansfestivalen var ganska häftigt. Maten, människorna, husen, aktiviteterna - ja precis allt var från renässansen. Så vi spelade lite spel, red på elefant, tittade på fäktningsshower, åt massa mat och bara gick omkring & hade det mysigt! 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0