THE NORTH GRAND CANYON TOUR

 
Klockan nio imorse startade vi vår roadtrip upp till de norra delarna av Arizona. Efter två timmar hade temperaturen redan sjunkit till minusgrader, när vi stannade i Flagstaff, helt omringade av snö. Stannade på ett litet diner & fick äta så goda amerikanska pannkakor tillsammans med en jordgubbssmoothie.
 
Begav oss sedan ut i the middle of nowhere för att sedan ca 1 timme senare befinna oss i Grand Canyons nationalpark. (Där alla indianerna bor). Tror ni inte att mannen som satt ensam uppe i bergen & tog betalt för inträde, var 50 % svensk och visste mycket väl till Göteborg och Luleå, ställena han hade liftat mellan. Lite kul faktiskt.
 
Stannade flera gånger på vägen för att ta bilder men vi hade verkligen jättekul & särskilt i all snö! Alla vi fyra klickar så himla bra! Efter flera timmar åkte vi till slut hem genom vinterlandskapet och 4 timmar senare sitter jag här. Totalt var vi iväg från 09.00-20.00 så är ganska trött nu. 
 
OCH ja. Trodde jag aldrig att jag skulle säga detta men Arizona är kallt på vintern. Temp. i Phoenix är 10-15 grader nu...
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0