BILDBOMB

 
Så idag kom vi äntligen iväg till Sedona. Jag, Marcella, en annan brasiliansk utbytesstudent och mina värdföräldrar! Åkte tidigt imorse, redan vid åtta och gav oss ut på vår roadtrip. Vad som chockade mig mest är landskapet här, sååå fint! Inte alls öken, utan träd, enorma berg, platåer. Naturen var helt breathtaking & särskilt de röda klipporna. Längs vägen fanns skyltar som: ''Akta för fallande stenar'' ''Akta för fallande is'' och ''Se upp för hjortar''. Påminde så mycket om Sverige så jag bara satt och log.
 
Åkte i alla fall och tittade på en gammal Indianborg som var byggt uppe i bergen och sedan till Slide rock vilket är den naturliga vattenparken. Tyvärr kunde vi inte hika på grund av att vattnet endast var 15 grader så vi hikade runt lite, vilket är otroligt poppis här i Arizona. För att göra hela resan ännu mer amerikansk avslutade vi den på ett diner i Flagstaff där vi åt BBQ burgers. 
 
Och när Marcella blev serverade kom det in en gigantisk hamburgare med två skivor tjock biff och allting. Jag bara stirrade på henne och sa: How are you going to eat all that!!? Marcella: With my mouth! Hahaha ibland får hon till det!

Kommentarer
Postat av: Eira

Been there, done that! :))

2013-10-08 @ 13:45:27
URL: http://fearlessia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0