MY GOODBYE PARTY

 
Har världens mest fantastiska & underbaraste värdfamilj. Ordnade den mest perfekta hejdå-festen idag med dekorationer överallt & vill inte att dagen ska ta slut. Vid 4 kom alla vänner & familj över. Det var väldigt chill, vi pratade, åt massa snacks, badade i poolen gjorde vissa och andra spelade badminton. Sedan åt vi köttbullar med kokt potatis och lingon - mer svenskt kunde det inte bli.
 
Efter att sedan ha haft vattenkrig bland annat var det dags för tårta. Har alltid hatat prinsesstårta men amerikansk tårta är det mest fantastiska som någonsin gjorts. Sp gulliga som de är hade de beställt en tårta med mitt namn och frasen ''hejdå'' på massa olika språk.
 
Sedna kom vi då till den mest känslomässiga stunden. Alla hade med sig massa paket till mig & blev så chockad och glad för allt att jag inte visste vad jag skulle göra haha. Som det inte räckte hade alla skrivit urgulliga kort & det var då det tog stopp för mig.. först kom några tårar och några sekunder senare satt jag och storgrät.  Fanns så mycket jag ville säga, men svårt att få ut allting då så har bestämt att jag ska skriva ett långt brev till dem. Och ja! tillbaka till vad jag fick: En shaves ice machine, massa smaker till den, en bok med bilder från arizona, tröja från universitet här, ett silverhjärta med text ingraverad, sjal, saker till badkar, brevpapper, 25 dollar presentkort på bokaffären. Och för att inte glömma! Chris vann lätt tävlingen över gulligaste kort.. Kommer visa er allt imorgon.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0